AIRCO INSTALLATIE LEIDEN

VAKKUNDIGE AIRCO INSTALLATIE LEIDEN

De Airco Specialist is een installatiebedrijf gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Wij adviseren, installeren en onderhouden klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zakelijke klanten kunnen terecht op onze pagina airconditioning zakelijk. Ook particuliere klanten die op zoek zijn naar een airco voor in een woonruimte zijn bij ons aan het juiste adres. Voor iedere woning en voor ieder budget bieden wij diverse systemen. Met betaalbaar onderhoud bent u altijd verzekerd van verse lucht.

– Houd uw kantoor fris en op de goede temperatuur –

GEZONDE LUCHT

Een airco is meer dan alleen een installatie die de temperatuur regelt. Tegenwoordig zijn de installaties voorzien van filtersystemen. Deze filtersystemen zorgen ervoor dat vervuilde deeltjes en overtollig vocht uit de lucht worden verwijderd. Zo blijft de lucht in uw woning schoon en is de luchtvochtigheid altijd comfortabel. Bent u nog niet in het bezit van een airco? Na de aanschaf van de airco is er een grote kans dat u uzelf prettiger zult voelen in uw eigen leefomgeving. Airco installatie Leiden creëert voor u een comfortabele leefruimte.

Airco-Installatie-Leiden-Afstandsbediening
Airco-Installatie-Leiden-Achtergrond

VOORDELEN AIRCO INSTALLATIE LEIDEN

Airconditioning biedt vele voordelen:

  • Hele jaar door aangename temperatuur
  • Een hygiënische en frisse omgeving
  • Een luchtvochtigheid die u prettig vindt
  • Energiezuinig verwarmen

Voor een vakkundige en snelle airco installatie Leiden, kunt u altijd terecht bij De Airco Specialist. Voor meer informatie of een offerte vindt u onderaan deze pagina een contactformulier.

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Deskundig advies, uitstekende service en vakkundige installatie

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

12 + 7 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp