AIRCO INSTALLATIE WASSENAAR

AIRCO INSTALLATIE WASSENAAR

De Airco Specialist is een installatiebedrijf gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Wij adviseren, installeren en onderhouden klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zakelijke klanten kunnen terecht op onze pagina airconditioning zakelijk. Ook particuliere klanten die op zoek zijn naar een airco voor in een woonruimte zijn bij ons aan het juiste adres. Wilt u verzekerd zijn van verse en schone lucht en daarnaast zelf het klimaat in uw huis bepalen? Dan is een airco installatie u zeer aan te raden. Op deze pagina vindt u informatie over de airco installatie systemen.

AIRCO VOOR PARTICULIER

De meeste Airco installaties kunnen zowel verwarmen als verkoelen. Zo heeft u gedurende het gehele jaar een aangename temperatuur in huis. Ook zijn muffige en vochtige ruimtes met een airco verleden tijd. Heeft u wel eens last van klamme nachten in de zomer? Onze stille airco’s zorgen ervoor dat u de nachtrust krijgt die u verdient. Het uitzoeken van de juiste airco kan een hele klus zijn, dat begrijpen wij maar al te goed. Airco installatie Wassenaar adviseert u daarom graag bij de aanschaf van een airco. Wij komen bij u langs om uw woning te bekijken om ze te bepalen welke installatie het meest geschikt voor u is. Na de aanschaf komen wij de airco uiteraard vakkundig bij u installeren. Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag met al uw vragen!

Airco-Installatie-Wassenaar-Afstandsbediening
Airco-Installatie-Wassenaar-Achtergrond

VOORDELEN INSTALLATIES

Airconditioning biedt vele voordelen:

  • Meerdere kamers afzonderlijk verkoelen of verwarmen
  • Hele jaar een aangename temperatuur in huis
  • Energiezuinig & relatief lage investering
  • Prettige luchtvochtigheidsgraad
  • Filteren van pollen en stof uit de lucht

Voor een vakkundige en snelle airco installatie Wassenaar, kunt u altijd terecht bij De Airco Specialist. Voor meer informatie of een offerte vindt u onderaan deze pagina een contactformulier.

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Deskundig advies, uitstekende service en vakkundige installatie

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

5 + 10 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp