AIRCO INSTALLATIE Oegstgeest

AIRCO INSTALLATIE OEGSTGEEST

Overweegt u een Airco aan te schaffen of bent u op zoek naar een monteur voor het onderhoud van uw Airco? Dan bent u bij De Airco Specialist aan het juiste adres. Onze installateurs adviseren, installeren en onderhouden Airco installaties voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bent u op zoek naar een Airco installatie voor een bedrijfspand, kantoorpand of een bedrijfshal? Dan kunt u terecht op onze zakelijke pagina. Particuliere klanten die op zoek zijn naar een Airco installatie in Oegstgeest kunnen op deze pagina terecht.

– Houd uw kantoor op de goede temperatuur en aangenaam fris –

AIRCO’S VOOR IN WONINGEN

Aircotec klimaatbeheersing levert diverse soorten Airco installaties. Voor iedere ruimte bieden wij een oplossing op maat. Wij komen graag bij u langs om uw ruimte te bekijken en doen aan de hand van uw ruimte, wensen en budget u een aantal voorstellen. Wij bieden talloos veel oplossingen, van installaties uitgerust met de nieuwste technieken zoals een bediening met uw mobiele telefoon tot de simpelere installaties met enkel de basis eigenschappen. Airco installatie Oegstgeest gaat voor u aan de slag om uw leefomgeving zo prettig mogelijk te maken. Benieuwd geworden naar wat een Airco nog meer voor u kan betekenen? Bekijk hier onze blog!

Airco-installatie-Oegstgeest-afstandsbediening
Airco-installatie-Oegstgeest-Achtergrond

WAAROM EEN AIRCO?

De Airco Specialist zet alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Naast verkoelen ook verwarmen, u heeft dus altijd een aangename temperatuur in huis.
  • De general Airco’s zijn energiezuinig, sommige modellen verbruiken 30 tot 40 % minder.
  • Stille installaties, voor een optimale nachtrust.
  • Filteren van de lucht van zowel pollen, stof, rook en bacteriën, dit zorgt voor een gezonde leefomgeving.
  • Met een multi split systeem kunt u meerdere kamers afzonderlijk van elkaar verkoelen of verwarmen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Deskundig advies, uitstekende service en vakkundige installatie

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

9 + 5 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp