AIRCO INSTALLATIE HOOFDDORP

PERFECTE AIRCO INSTALLATIE HOOFDDORP

De Airco Specialist is gespecialiseerd, zoals de naam doet vermoeden, in het plaatsen en onderhouden van airconditioningssystemen voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Zakelijke klanten kunnen terecht op onze pagina voor airconditioning zakelijk. Denkt u na over een airco installatie Hoofddorp voor in uw woning, dan helpen we u daar graag mee. Een airco in uw slaap-, werk- of woonkamer verzekert u van een aangename temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor u meer op uw gemak zult zijn in huis. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze diensten.

– Houd uw kantoor fris en op de goede temperatuur –

LEEFCOMFORT VERGROTEN

Het aanvragen van een airco installatie Hoofddorp door De Airco Specialist is een goede start om te zorgen voor een gezonde en prettige leefomgeving in uw huis. Met een airco kunt u namelijk helemaal zelf de temperatuur en luchtvochtigheid reguleren, en daarnaast worden ook pollen en andere onzuiverheden uit de lucht gefilterd. Bovendien kan een moderne airco ook uw huis verwarmen, zelfs energiezuiniger dan dat het met de verwarming kan. Ondanks dat het in Nederland vaak maar enkele weken per jaar onaangenaam warm is, kan een airco dus het hele jaar lang plezier geven. Als u meer informatie wilt over een airco installatie Hoofddorp, of een offerte wilt aanvragen, kunt u via deze pagina direct contact met ons opnemen.

Airco-Installatie-Hoofddorp-Afstandsbediening
Airco-Installatie-Hoofddorp-Achtergrond

VOORDELEN AIRCO INSTALLATIE HOOFDDORP

Airconditioning biedt vele voordelen:

  • Filteren van pollen en stof uit de lucht
  • Hele jaar door aangename temperatuur
  • Energiezuiniger verwarmen
  • Relatief lage investering
  • Een hygiënische en prettige omgeving
  • Een luchtvochtigheid die u prettig vindt

Voor een vakkundige en snelle airco installatie Hoofddorp kunt u altijd terecht bij De Airco Specialist. Voor meer informatie of een offerte vindt u onderaan deze pagina een contactformulier.

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Vakkundige installatieuitstekende service en deskundig advies

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

1 + 10 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp