AIRCO INSTALLATIE ALPHEN AAN DEN RIJN

VAKKUNDIGE AIRCO INSTALLATIE

Heeft u regelmatig klamme lucht in uw huis, een slaapkamer waarin de warmte u wakker houdt of woont u misschien aan een drukke randweg. Uw beweegredenen kunnen sterk uiteen lopen, maar in alle gevallen biedt een airco uitkomst. De Airco Specialist adviseert en helpt u graag bij de aanschaf van de juiste airco voor u. Als u voor een airco installatie Alphen aan den Rijn bij ons aanklopt, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en regelmatig onderhoud waardoor u verzekerd bent van frisse lucht!

– Houd uw kantoor fris en op de goede temperatuur –

GRIP OP DE TEMPERATUUR

Het creëren van een comfortabele woon- en werkomgeving is belangrijk voor iedereen, en de basis hiervoor is goede ventilatie en een goed afgestemd binnenklimaat. Een gebrek aan frisse lucht kan namelijk zorgen voor een suf gevoel, waardoor het lastiger wordt om u te concentreren. Een te hoge of lage temperatuur of luchtvochtigheidsgraad leidt bovendien ook tot ergernis. De juiste airconditioning kan deze zorgen wegnemen. Na een goede airco installatie Alphen aan den Rijn krijgt u namelijk grip op de temperatuur en de luchtvochtigheid, zodat u altijd een instelling kunt vinden die u comfortabel vindt.

airco installatie alphen aan den rijn afstandsbediening
airco installatie alphen aan den rijn woning

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • De temperatuur die u volledig zelf instelt
  • Een goed af te stemmen luchtvochtigheid
  • Een binnenklimaat dat aan uw wensen voldoet
  • Frisse & schone lucht
  • Lucht is vrij van pollen en stof
  • Geen klamme lucht in uw slaapkamer

Voor een vakkundige en snelle airco installatie Alphen aan den Rijn, kunt u altijd terecht bij De Airco Specialist. Voor meer informatie of een offerte vindt u onderaan deze pagina een contactformulier.

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Deskundig advies, uitstekende service en vakkundige installatie

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.
N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.
N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

12 + 14 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp