Airco installateur Leiden

Vakkundige Airco installateur Leiden

De Airco Specialist is een gespecialiseerd airco installateur in regio Leiden. Wij adviseren, installeren en onderhouden vakkundig klimaatinstallaties voor zowel klanten van de zakelijke als de particuliere markt. Voor iedere woning of kantoorruimte en voor ieder budget bieden wij diverse airco systemen. Met betaalbaar onderhoud van uw airco bent u altijd verzekerd van frisse lucht.

U voelt zich prettig

Een airco installatie is meer dan alleen de temperatuur regelen. Hedendaags zijn de installaties ook voorzien van filtersystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat vervuilde stofdeeltjes uit de lucht worden verwijderd. Hierdoor blijft de lucht in uw werkplek of woning schoon. De Airco installateur Leiden creëert voor u een comfortabele leefruimte. Meer weten over hoe De Airco Specialist voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, onze experts staan u graag te woord!

Airco-Installatie-Leiden-Afstandsbediening
Airco-Installatie-Leiden-achtergrond

Voordelen airco

De Airco Installateur Leiden zorgt voor een:

  • Hele jaar door aangename temperatuur
  • Schone, stof- en pollenvrije lucht
  • Verhoogde productiviteit op de werkvloer

De Airco Specialist; voor een snelle en deskundige installatie.

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Deskundig advies, uitstekende service en vakkundige installatie

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

6 + 12 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp