Airco installateur Katwijk

Vakkundige Airco installateur Katwijk

Een stoffige zolder, een vuile snelweg naast de deur of te warme werkruimte. Dit is vervelend, maar gelukkig eenvoudig te verhelpen tegenwoordig met een goede airco. De Airco Specialist is een vakkundige airco installateur Katwijk. Wij helpen en adviseren u graag bij de aanschaf van een airco. Voor iedere woning of kantoorruimte bieden wij een oplossing passend in uw budget en bij uw wensen. Met betaalbaar onderhoud zijn zowel particuliere als zakelijke klanten altijd verzekerd van verse lucht.

U voelt zich prettig

Zoekt u naar een Airco installateur in Katwijk? U goed voelen in uw eigen woning of werkplek is belangrijk. Een goede Airconditioning zorgt voor een optimaal binnenklimaat waarin u zelf de geschikte temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kunt bepalen. Daarnaast hebben airco’s tegenwoordig ook een filtersysteem waarmee ze stofdeeltjes en vocht filteren. Hierdoor kunt u genieten van een prettige binnenklimaat en verhoogde productiviteit. Wilt u meer weten wat De Airco Specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, onze experts staan u graag te woord.

Airco-Installatie-Katwijk-Afstandsbediening
Airco-Installatie-Katwijk-achtergrond

Welke voordelen heeft een airco?

De Airco Installateur Katwijk zorgt voor een:

  • Een binnenklimaat die bij u past
  • Schone, stof- en pollenvrije lucht
  • Een temperatuur die u prettig vindt
  • Verhoogde productiviteit op de werkvloer

Voor een snelle en deskundige installatie bent u bij De Airco Specialist aan het juiste adres.

Voordelen van De Airco Specialist

De Airco Specialist staat voor: ‘Deskundig advies, uitstekende service en vakkundige installatie

N

Deskundigheid

De Airco Specialist geeft vanuit zijn ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

N

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

N

Expertise

De medewerkers van De Airco Specialist hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

Wat onze Klanten vertellen

Hieronder kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

 
 
 

"Bedankt voor de installatie! De Airco werkt helemaal goed en 's avonds is het ook een stuk makkelijker in slaap komen zo. Geen last van klamme nachten meer."

Jordy

 

 
 
 

"Top installateur, top producten en goede service! Al een tijdje een tevreden klant. Het klasse onderhoud van de systemen helpt om de optimale werking te behouden."

Wim

 

Contactformulier

9 + 14 =

De Airco Specialist 

De Airco Specialist klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op met De Airco Specialist

Wij staan altijd gereed om u van passend advies te voorzien.

M. van Brabantplaats 2 2353 DL, Leiderdorp